Semua Orang Membuat Kesalahan Kiraan Kad

Penghitungan

Anda telah membaca semua buku mengenai penghitungan kad yang dapat anda temui dan telah belajar dan berlatih selama berjam-jam. Anda telah benar-benar menjadi kaunter kad profesional dan masih tidak dapat menjana wang dengan bermain blackjack. Mengira kad tidak sukar. Itu tidak berlaku. Masalahnya ialah pemikiran “Permainan akhir”.

Semua sistem pengiraan kad yang ada pada masa ini bergantung pada pemikiran “Endplay”, tetapi pemikiran “Endplay mega888” mempunyai kekurangannya. Sama ada kelemahan ini telah diabaikan atau sengaja disembunyikan, saya tidak tahu, tetapi, saya tahu ia wujud dan ada sesuatu yang boleh anda lakukan mengenainya.

Apabila saya mengatakan kekurangan, saya bermaksud dua kekurangan. Kekurangan pertama adalah “Endplay” yang berfikir sendiri dan kelemahan kedua adalah bahawa orang salah faham apa yang dapat dilakukan pengiraan kad untuk mereka dan akhirnya menggunakannya salah.

Biar saya jelaskan sendiri, mega888 yang bermain permainan blackjack profesional tahu bahawa halangan terbesar untuk menang di blackjack adalah tangan yang memerlukan kad lain. Dengan kata lain, jika anda tidak mendapat tujuh belas atau lebih dalam dua kad pertama, anda harus mendapat pukulan dan dapat mematahkan tangan anda. Ini adalah sebab nombor satu mengapa anda mengira kad; untuk mengetahui bila geladak dimuat dan anda mempunyai peluang lebih baik daripada purata mendapatkan tujuh belas atau lebih dalam dua kad pertama anda dan tidak perlu mendapat pukulan. Apabila geladak dimuat, anda akan memenangi sebahagian besar tangan yang anda mainkan, jadi, anda bertaruh lebih banyak dan dalam jangka masa panjang anda akan menang lebih banyak daripada yang anda kalah. Inilah sebab mengapa “Endplay” berjaya di tempat pertama dan masih berfungsi hingga kini.

Logik pemikiran “Endplay” adalah, jika terdapat banyak kad yang baik di dalam timbunan dan begitu banyak kad yang buruk, jika anda mengeluarkan beberapa kad yang buruk, maka peluang anda untuk mendapatkan tangan yang baik menjadi lebih baik. Ini kedengaran logik, tetapi ia benar-benar “Pemikiran Intuitif” dan tidak berdasarkan fakta. Faktanya ialah, walaupun pemikiran “Endplay” memberitahu anda, dengan hitungan yang berterusan, terdapat lebih banyak kad yang bagus daripada rata-rata di geladak, ia hanya dapat membantu anda menentukan kapan anda akan memenangkan sebahagian besar kad yang anda mainkan dan tidak ada lagi.

Katakan sebagai contoh ada 40 kad yang tersisa di geladak dan 30 daripadanya bagus. Peluang anda untuk memukul tangan yang baik adalah 75 peratus untuk anda, tetapi bagaimana anda tahu bahawa sepuluh kad berikutnya tidak akan digabungkan. Kebenarannya adalah bahawa kad-kad buruk ini sering digabungkan dan pemikiran “Endplay” tidak membantu anda meramalkan kapan ini akan berlaku. Inilah sebabnya walaupun dengan sistem pengiraan kad atau strategi strategi yang paling rumit, kami masih mempunyai “Fluktuasi Negatif”.

Kelemahan kedua ialah 90 peratus kaunter kad percaya bahawa anda boleh menggunakan pengiraan kad untuk meramalkan kad seterusnya. Mereka cuba menggunakan pengiraan kad untuk menentukan sama ada kad seterusnya akan membantu tangan mereka, atau terluka. Ini menimbulkan salah satu sebab terbesar mengapa kebanyakan orang tidak dapat menang, walaupun setelah mereka belajar mengira kad.

Sama sekali tidak ada sistem penghitungan kad yang dapat memberitahu anda sama ada mahu melakukan hit atau tidak. Sebenarnya tidak ada satu sistem penghitungan kad yang tersedia hari ini yang dapat membantu anda dengan apa yang sebenarnya perlu anda ketahui atau membantu anda menyelesaikan masalah terbesar anda, tangan yang memerlukan “hit”, hingga sekarang. Sekarang, ada cara yang lebih baik untuk mengira kad dan melihat bagaimana kad itu keluar dari timbunan. “Kaedah Aliran” menangani masalah ini.

Daripada menggunakan kiraan larian untuk menentukan jumlah kad yang baik berbanding dengan jumlah kad buruk yang tersisa di geladak, dia memerhatikan bagaimana kad-kad itu mengalir keluar dari geladak dan menemui coraknya. Saya tahu, saya tahu, saya mendengar anda berkata,

“Itu tidak mungkin. Kad keluar secara rawak dan tidak mengikut urutan tertentu,” bagaimanapun, kadanya mempunyai corak dan saya dapat menunjukkan cara melihatnya.

Kaedah aliran menggunakan kiraan larian untuk menentukan jumlah kad yang baik berbanding dengan kad yang tidak baik dalam dua puluh kad berikutnya dan bukannya dek. Dengan mengetahui sama ada dua puluh atau sepuluh atau lima kad berikutnya akan menjadi sebilangan besar tangan yang baik, kita mempunyai peluang yang lebih baik untuk menentukan kad seterusnya dan inilah asas sistem alur. Ia melihat kad-kad itu keluar dan memperhatikan coraknya dan corak ini akan menentukan sama ada majoriti lima atau sepuluh atau dua puluh kad ber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *